Sysworks

SysWorks, uw HP business service partner

Door de jarenlange ervaring in de IT heeft SysWorks een vergaande samenwerking aangegaan met HP. SysWorks is naast preferred partner ook servicepartner van HP. Dit, om u als bedrijf of instelling maximale hulp te kunnen bieden op uw werkplekken. Alle reparaties van zakelijke HP (PSG*-) producten worden zelfstandig door SysWorks afgehandeld. Intern of ter plekke en grotendeels de volgende werkdag. Hierdoor verliest u zo min mogelijk tijd en kunt u tijd investeren om uw eigen klanten tevreden te houden.

* PSG omvat: PC’s, thin clients, workstations, monitoren en notebooks.

SysWorks , ook uw partner in interactieve oplossingen

De techniek heeft de afgelopen decennia grote stappen gemaakt. Zo zijn we heden op een punt gekomen dat Interactieve oplossingen niet meer zijn weg te denken. De piepende krijtjes en de volgeschreven flip – overs, tijdens de vergaderingen, worden steeds meer verleden tijd. Interactief werken bespaart veel tijd en geld. Beide zaken die u goed kunt gebruiken!

SysWorks heeft een demo-ruimte ingericht waarbij verschillende soorten oplossingen voor u zijn opgebouwd. Hier kunt u uw zintuigen laten prikkelen om ook de meerwaarde hiervan te zien.

Bezoek voor nog meer informatie onze website: www.sysworks.nl

SysWorks, niet voor niets uw partner in ICT en AV.

 

Ga naar de website

 

 

Share This