Availability for the always-on Enterprise

21 mrt 2017
16:30 - 17:00
PEGASUS

Availability for the always-on Enterprise

Cloudbased diensten voor databescherming, backup en disaster recovery worden een steeds grotere zorg voor IT afdelingen. Data is immers een essentieel onderdeel van ieder bedrijf. Veeam biedt een flexibele en veilige Cloudbased disaster recovery oplossing om de bedrijfskritische applicaties en – data van bedrijven te beschermen. Organisaties krijgen gemiddeld 13 maal per jaar te maken met onbeschikbaarheid van een of meerdere bedrijfsapplicaties en daarmee met ‘schade’ door hiermee gepaard gaand omzet- en productiviteitsverlies. Door de inmiddels veel gebruikte combinatie van private cloud – en de public cloud oplossingen is er grote behoefte aan het flexibel en betrouwbaar kunnen herstellen van (gevirtualiseerde) applicaties en gegevens. Veeam sluit met de ‘Availability for the allways-on Enterprise’ oplossing perfect aan bij die behoefte. De krachtige en gebruiksvriendelijke backup en beschikbaarheidsoplossing maakt gebruik van virtualisatie-, opslag- en cloudtechnologieën waarmee kan worden voldaan aan SLA’s voor recovery time en – point objectives (RTPO) van < 15 minuten voor alle applicaties en data.

Tijdens deze sessie en live demo maakt u kennis met de ‘Veeam Availability Suite’ waarbij onder andere de volgende zaken toegelicht zullen worden :

  • Cloud Connect voor eenvoudige offsite backup
  • Veeam agents voor backup van VM’s in Microsoft Azure
  • Bescherming van mail data in Office 365
  • Direct restore van VM’s in Microsoft Azure IaaS.

Ook kijken we vooruit naar het geen Veeam in de nabije toekomst nog meer kan bieden en gaan we in op een aantal nieuwe producten van Veeam.