cisco-250

Together we are the Human Network – Changing the Way we Work, Live, Play and Learn

Internet is niet langer primair een netwerk dat computers met elkaar verbindt, het is een netwerk van mensen. Dit zogenoemde ‘Human Network’ verandert de manier waarop mensen met elkaar samenwerken, samenleven, spelen en leren.

De netwerkoplossingen van Cisco (hardware, software & services) vormen de basis van zowel het publieke internet als van de private netwerken van organisaties. De basis wordt gevormd door ‘onbegrensde netwerken’ of ‘Borderless Networks’, bestaand uit routers en switches, inclusief beveiliging, die een nieuwe, flexibele manier van werken mogelijk maken, onafhankelijk van tijd en plaats. Daarnaast biedt Cisco oplossingen op het gebied van samenwerking (Collaboration, Unified Communications), en datacenters (Virtualisation & Cloud Computing).

De netwerkoplossingen van Cisco zijn erop gericht om individuen, bedrijven en landen in staat te stellen om overal toegang te hebben tot voor hen relevante informatie, in contact te kunnen staan met anderen, hun productiviteit te verhogen, klanttevredenheid te vergroten en hun concurrentiepositie te versterken. De naam Cisco is synoniem geworden met internet.

 

Ga naar de website

 

 

Share This